Hvem står bag Gekko-fransk?
Danièle Eychenne
 
Danièle Eychenne
Danièle Eychenne er læreruddannet, Master i fremmedsprogspædagogik, CFU-konsulent, beskikket censor, medlem af opgavekommissionen for fransk samt forfatter til en række titler, blandt andet Avant-Garde, Gramm’aide, Vive le Cinéma og Bingo ! Danièle har mange års erfaring med at undervise elever og fransklærere i Danmark. Danièle er sammen med Marie Lemarchal forfatter til forløbene Intouchables og C’est la fête !

Gro Caspersen
 
Gro Caspersen
Gro Caspersen er lærer i Svendborg og underviser på Nymarkskolen, Svendborg kommunes ungeskole og på Ørkildskolen. Gro har en stor interesse for fransk sprog og kultur og har været bosat i Paris og Nice. Udover at undervise i fransk er Gro ved at færdiggøre en PD i fremmedsprogspædagogik og er aktiv indenfor Svendborg kommunes sprogpolitik. Gro er sammen med Lotte Thillerup Rasmussen forfatter til Culture og tekster i Bibliothèque.

Isabelle Salvé Nielsen
 
Isabelle Salvé Nielsen
Isabelle Salvé Nielsen er fransk og har arbejdet som lærer på Sankt Josefs Skole i Roskilde siden 2002. Isabelle er cand.mag. i fransk og tysk, og har tidligere undervist i både Frankrig og Tyskland. Hun er forfatter til Onlineprøver til Fransk FSA - og Français Formidable til 9. klasse. Isabelle har desuden forfattet/bearbejdet flere forløb til Gekko-fransk samt skrevet tekster til Bibliothèque.

Lotte Thillerup
 
Lotte Thillerup
Lotte Thillerup Rasmussen er lærer på Nymarkskolen. Lotte har været bosat i Paris før sin uddannelse som lærer. Lotte har tidligere været fransklærer på aftenskole, på Virum Skole, på Tre Falke Skole og for ”Alliance Française” i Peru. Lotte er forfatter til Grammaire, og sammen med Gro Caspersen til Culture og tekster i Bibliothèque.

Marie Lemarchal
 
Marie Lemarchal
Marie Lemarchal er franskmand, fransklærer på Skovshoved Skole og Master i fransk som fremmedsprog. Marie er forfatter til forløbene Intouchables og C’est la fête ! Marie har desuden været fransksproglig konsulent på forløbet Tout le monde aimait Danièle.

Mie Schrøder
Mie Schrøder
Mie er hhv. forfatter og redaktør på Français Formidable og Onlineprøver til fransk, og har desuden udviklet opgaver for PS Praktisk Sprog. Mie er formand for opgavekommissionen i fransk, lærer på Distriktsskole Smørum, og beskikket censor. Mie er forfatter til forløbet Vive les animaux !

Pernille Christensen
Pernille Christensen er tysklærer og forfatter til Tout le monde aimait Danièle som oprindeligt er udgivet på Gekko-tysk. Helle Boelt Hindsgaul og Marie Lemarchal har oversat og bearbejdet forløbet til Gekko-fransk.

 
Vil du være forfatter?
Har du en idé til et forløb eller nogle tekster i Bibliothèque?
Er du god til at skrive på fransk?
Så send dit forslag til redaktør for Gekko-fransk, Lise Nerlov - [email protected]

 
Har du kritik?
Er der dele af Gekko-fransk som du synes fungerer rigtigt godt - eller som du slet ikke synes fungerer? Send gerne seriøs kritik til redaktør for Gekko-fransk, Lise Nerlov - [email protected]

Oplys navn, skole og hvilke klassetrin du underviser på med Gekko-fransk. Hvis der er noget du synes vi bør ændre, er det vigtigt at du begrunder hvad der er årsagen til din kritik.